Bói tình yêu
Tải miễn phí:
Android iOS
Tra câu, Từ điển Anh - Việt
Tải miễn phí:
Android iOS

Những lời chúc Giáng sinh bằng tiếng anh tình cảm gửi mẹ yêu

Thay vì gửi tới mẹ những lời chúc Giáng sinh bằng tiếng việt, bạn hãy dùng những lời chúc Giáng sinh bằng tiếng anh gửi tới người mẹ yêu thương tuyệt vời và ý nghĩa trong bài nhé.


Trong dịp Noel sắp tới, điều bạn cần làm là gửi lời chúc Giáng sinh cho mẹ bằng tiếng Anh và tặng một món quà giáng sinh cho mẹ. Để chọn được một món quà Giáng sinh cho mẹ là điều khiến không ít người đau đầu. Bạn hãy tham khảo những món quà Giáng sinh cho mẹ mà đã gợi ý. Cùng với đó là viết lên tấm thiệp một lời lời chúc giáng sinh cho mẹ bằng Tiếng Anh đính kèm trong hộp quà. Đó chính là những gì tốt đẹp nhất bạn nên làm cho mẹ trong dịp Giáng sinh tới đây.

12 Lời Chúc Giáng Sinh Cho Mẹ Bằng Tiếng Anh

1. Christmas pinnings are my mother’s way of laughing; she sews joy in to every day the way that some make clothing or knit. This Christmas, I want you to know that I notice. Merry Christmas Mom.

Loading...

2. To Mom: There are several things about Christmas that I have come to admire: my favorite may be the effect that the joy of the season has on Moms. This Christmas, know how much you are loved.

3. Last Christmas, I noticed how much time my mother took to prepare, with such devotion, every last detail. This Christmas, I want to say THANK YOU.

4. One of the latent themes of Christmas is the role that the mother plays. This Christmas, know that, to me, you are as amazing as the blessed face of Christmas herself.

5. There are several seasons of joy in the year: Christmas, New Year’s, the Fourth of July, Valentine’s Day, and Mother.

6. This Christmas and throughout the year, you should know, that to those who love you, your light is as sudden and magical as the snow on an almost clear night.

7. Why no Christmas mother? Christmas magic, Christmas miracles, Christmas light–but in my house I say I have a Christmas mother.

8. Christmas away from home is like rain in Mediterranean climates; you bide your time, imagine being home, and call your mother.

9. For Christmas this year I want no thing. With you in my life, I don’t need any thing. I have an amazing mother.

10. Words, like Christmas bells fade too fast; beyond this holiday, these Christmas days, remember that you are the treasure in my life.

Loading...

11. Christmas pins joy on to the wings of time much the way that you do, my treasured mother.

12. Christmas without loved ones near reminds me how close that we are; during our time apart the greatest gift that I have been given is my mother’s love. Happy Christmas mother.

Với những bạn đã lập gia đình, khi đã có những món quà giáng sinh cho mẹ thì đừng quên mua quà giáng sinh cho vợ nhân dịp Giáng sinh. Vợ và mẹ chính là hai người phụ nữ luôn bên bạn, chăm lo cho gia đình hàng ngày. Vậy nên tặng quà Giáng sinh cho vợ hay mẹ đều cần phải chọn những món quà thiết thực nhất. Những món quà đó phải hỗ trợ được cho công việc gia đình, nội trợ hay giúp người phụ nữ bên bạn có những giây phút thư giãn sau công việc.

Bạn cũng có thể tự tay làm thiệp nổi giáng sinh để gắn trong những món quà Giáng sinh cho vợ hay cho mẹ. Không quá khó để bạn tự tay làm thiệp nổi Giáng sinh và ghi lên đó những lời chúc Giáng sinh cho mẹ bằng tiếng Anh đâu. Bạn cũng có thể cùng bố bí mật để tạo những tấm thiệp 3D này. Hãy làm những người phụ nữ bên bạn thấy vui vẻ, hạnh phúc nhất trong dịp Giáng sinh sắp tới nhé