Chúc sếp Giáng Sinh siêu ý nghĩa bằng tiếng anh

Những lời chúc Giáng sinh bằng tiếng anh gửi sếp luôn là lựa chọn hàng đầu của nhân viên công sở. Bài viết giới thiệu bạn mời chúc Noel tiếng anh ý nghĩa nhất gửi cấp trên của mình.


Không chỉ chúc Giáng sinh cho Sếp bằng Tiếng Anh. Nếu có giọng ca thì  bạn hãy thể hiện một trong những bài hát Giáng sinh hay nhất trong buổi lễ. Điều này sẽ giúp bạn để lại ấn tượng với Sếp đấy. Tham khảo ngay những bài hát giáng sinh để làm món quà gửi tới mọi người trong dịp Noel này nhé. Cùng với đó thì học thuộc vài lời chúc giáng sinh cho sếp bằng Tiếng Anh cũng giúp bạn "ghi điểm" với Sếp trong dịp Noel này.

LỜI CHÚC GIÁNG SINH CHO SẾP BẰNG TIẾNG ANH:

1. Before we all leave for the Christmas vacation, thank you, boss, for being an adviser and a friend.

Loading...

2. Celebrating Christmas this office has provided me with a profound appreciation for hard work and dedication.

3. Boss, all of the hard work has truly paid off this Christmas; my faith in the real meaning of the holiday has truly been restored and rejuvenated.

4. While it will be a few days before I see you again, I wish you the merriest of Christmases with your family and friends.

5. From all of us here at the company, we wish you a Merry Christmas and a truly Happy New Year.

6. You have inspired me, and that is one of the greatest gifts I will receive this Christmas season.

7. Being motivated to work harder and to accomplish more goals have provided me with a sense of pride as I move forward into the new year. For that, I owe you the greatest of thanks.

8. During this Christmas break, we’ll be thinking of you and the memories you’ll make!

9. Thank you for a fantastic year and for inspiring us through each and every obstacle.

10. Christmas is a time for reflecting on all that has happened in the year, and when I think of my greatest sources of inspiration, you are one of the most images that I see.

11. From the bottom of my heart, I thank you for being a great boss and a great source of inspiration and motivation.

12. This Christmas, my family and I will keep you in our prayers

13. Here’s a little token of appreciation from the team to you; have a very Merry Christmas, woohoo!

14. Our team wouldn’t be the same without you! Merry Christmas!

15. Thank you for guiding us through obstacles and determination; we’re sure in the new year many more goals we’ll all be makin’!

16. The spirit of Christmas is alive and well in this office. Thank you for that.

Loading...

17. Know that we appreciate all you have done to help us succeed, and we look forward to another year of achieving our dreams.

Nếu đã chuẩn bị những lời chúc Giáng sinh cho Sếp bằng tiếng Anh, vậy bạn đừng quên gửi lời chúc giáng sinh bằng tiếng anh cho người yêu. Ngày lễ Noel chính là dịp để bạn và người yêu gần nhau hơn cả. Vì vậy, một lời chúc giáng sinh bằng tiếng anh cho người yêu cũng là một món quà để thể hiện tình cảm của bạn với cô ấy.

Vẫn biết vật chất là điều không quan trọng trong tình cảm, nhưng bạn cũng nên gửi quà noel cho bạn gái trong dịp này. Cho dù là món quà noel cho bạn gáikhông nặng về vật chất, giá trị. Nhưng đó cũng coi như một kỷ niệm, một chút tình cảm của bạn với người con gái của mình. Còn nếu có điều kiện hơn, bạn có thể chọn món quà noel cho bạn gái phù hợp trong những thứ nhé.